IEC Portal de publicacions null

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 1 (1 registres en total)

Napping: una metodologia per a l'avaluació sensorial de vins : aplicació a l'estudi de vins catalans i xilens
-- Article --
 Autor/a: Bécue-Bertaut, Mónica ; Tomàs i Morer, Xavier ; Pagès, Jérôme ; Morand, Elisabeth
 Matèria:   Vi - Anàlisi - Metodologia
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.